Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró millora la xarxa de clavegueram de l’avinguda de la Gatassa

Escoltar

Aigües de Mataró millora la xarxa de clavegueram de l’avinguda de la Gatassa

L’obra afecta el tram entre els carrers de Fradera i Llanes i de la Marató


Aigües de Mataró va començar la setmana passada obres de renovació de la xarxa de clavegueram a l'avinguda de la Gatassa. Els treballs afecten al tram comprès entre els carrers de Fradera i Llanes i de la Marató.

 

La xarxa de clavegueram de l’avinguda de la Gatassa presenta actualment deficiències hidràuliques en episodis de pluges importants. Per tal d’evitar aquesta problemàtica es realitzen un conjunt d’actuacions per modificar la xarxa i realitzar un col·lector des del carrer de la Marató fins al carrer de Fradera i Llanes, mitjançant un tub de PVC de 400 a 600 mm de diàmetre. Els treballs estan contemplats al Pla Director del Clavegueram de Mataró.

 

Es preveu la reposició dels paviments amb les mateixes característiques de les voreres i calçades actuals de l’avinguda de la Gatassa.

 

Aquesta obra dona continuïtat als treballs que es van realitzar al 2013 per renovar les xarxes de clavegueram de diferents carrers del barri de Peramàs. En aquella ocasió es va millorar el clavegueram del tram de l’avinguda de la Gatassa comprès entre el carrer de Fradera i Llanes i la plaça Alcalde Manuel Serra i Xifra.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa García Cano e Hijos, S.A. per un import de 258.966,499 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 16 setmanes. Mentre durin els treballs hi haurà diferents afectacions al trànsit.