Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Super3 ofereix el concert “Somnis” en el marc de la Festa al Cel

Escoltar

El Club Super3 ofereix el concert “Somnis” en el marc de la Festa al Cel

Dissabte i diumenge també hi haurà espectacles de carrer amb cercaviles teatrals i musicalsLa Festa al Cel no només serà un festival aeri sinó que també s’ha concebut com un esdeveniment de ciutat amb l’objectiu de revitalitzar l’activitat econòmica. En aquest sentit, s’han programat tot un seguit d’activitats lúdiques diverses adreçades a tots els públics per a tot el cap de setmana, des de xarangues a cercaviles teatrals i musicals fins al concert “Somnis” del Club Super3.


Espectacles de carrer: dissabte 27

 

A partir de les 20 h i fins a les 22 h es faran diferents espectacles de carrer, cercaviles teatrals i musicals, que sortiran des de punts diversos:

 

. Always Drinking Marching Band iniciarà el recorregut al passeig Marítim, i seguirà pel Cargol, c. de Jaume Balmes, c. de Damià Campeny, c. de Sant Agustí i plaça de Santa Anna;

 

. L’espectacle de xanquersGirafes de Chirriquiteula Teatre, on dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat acompanyades d’uns músics, sortirà de la Residència Sant Josep fins a La Riera i tot seguit pel c. de Bonaire, La Riera, c. de Sant Josep, Muralla de Sant Llorenç, plaça de Santa Anna, c. de Santa Teresa i c. de Sant Josep;

 

. L’espectacle teatral sobre bicicletes Cíclic de Laitrum, en el qual l’espectador pot veure la representació assegut i pedalant, començarà a la plaça de Santa Anna, pujarà per La Riera i seguirà pel c. Nou, plaça de Santa Maria, c. Nou i La Riera;

 

 . El grup musical Romaní Chavé de Bulgària, que oferirà música gitana balcànica, iniciarà l’espectacle davant l’Ajuntament i tot seguit recorrerà La Riera fins al c. d’en Pujol per seguir per la plaça Xica, plaça Gran, plaça de Santa Maria, c. Nou i La Riera;

 

 . L’Agrupació Musical del Maresme, formada per més d’una trentena de músics amateurs i professionals, farà el seu recorregut començant per la plaça de Santa Anna, c. de Barcelona, plaça de la Peixateria, plaça de Can Xammar, c. d’en Pujol i La Riera.

 

 

Espectacles i concert del Super3: diumenge 28El diumenge la música i animació es concentra al Passeig Marítim. De les 15 h a les 17 h es podrà gaudir dels espectacles i la música de l’Agrupació Musical del Maresme, Always Drinking Marching Band i Romaní Chavé de Bulgària.

 

I a partir de les 17 h, els més petits tenen una cita inel·ludible al Passeig del Callao: el concert “Somnis”, el nou espectacle que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha preparat per al públic familiar. Un concert a càrrec dels SP3 ple d’energia, amb cançons i propostes que podran reconèixer amb facilitat perquè les han viscut o les han vist a la pantalla o a la pàgina web del Super3.

 

Es tracta del quart espectacle que TVC ha preparat amb la direcció artística de l’Àngels Gonyalons i la col·laboració de l’escola de teatre musical Memory i del músic Marc Parrot.

 

Els SP3 és el grup musical del Super3 creat per potenciar, a través del seu directe, les cançons que publica el Super3. Aquesta temporada comença amb un renovat SP3, on després d’un càsting de quasi 700 persones, s’han escollit 4 solistes i 6 ballarins que canten i ballen les cançons del darrer àlbum “Connectem” i els “hits” més coneguts dels 23 anys d’història del Super3.

 

Són 14 temes que interpreten en directe sota un fil conductor, que passa per a alguns dels somnis d’aquest grup d’amics que s’identifiquen com a generació Super3:  

 

1. Benvinguts al club - (Solista - David G. // 2es Veus - David B. // Noies Cor)

2. Somio - (Solista - David B. // 2es Veus - David G.)

3. Inventem - (Tots quatre)

4. Medley 20 anys - (Tots quatre)

5. El mal camí - (Solista - David G. // 2es Veus - David B.)

6. Uh! Oh! No tinc por! - (Solista - Mireia // 2es Veus - Joana // Nois Cor)

7. Super English Day - (Solista - Joana // 2es Veus - Mireia // Nois Cor)

8. Kuku Mamba - (Solista - David B. // 2es Veus - David G. // Noies Cor)

9. M’agrada l’esport - (Solista - David B. // 2es Veus - David G. // Noies Cor)

10. Tinc els ingredients - (Solista - Mireia // 2es Veus - Joana)

11. Connectem - (Solista - Mireia // 2es Veus - Joana // Nois Cor)

12. Soc així - (Solista - Joana // 2es Veus - Mireia // Nois Cor)

13. Tots som súpers - (Tots quatre)

14. Superaventura - (Tots quatre)

 

El concert “Somnis” és un espectacle dinàmic i participatiu en el que finalment tots són protagonistes gràcies a la música, a les propostes i a la vitalitat dels deu joves components dels SP3. Els quatre solistes dels SP3 són la Joana Rosselló, el David García, la Mireia Villamayor i el David Bonilla.