Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·lectiu CAPS.A. presenta el recull d’un any d’accions: 13 CAPS.A.

Escoltar

El col·lectiu CAPS.A. presenta el recull d’un any d’accions: 13 CAPS.A.

Es tracta d’un llibret i un DVD amb les microaccions que va fer durant el 2013

El col·lectiu CAPS.A., format pels mataronins Josep M. Calleja, Jordi Cuyàs i Jaume Simon, van oferir a Mataró 13 microaccions durant tot el 2013 des de diferents vessants de les arts. Aquest dissabte 1 de febrer a les 19.30 h a El Públic presentaran el recull d’aquestes experiències artístiques que han titulat 13 CAPS.A. L’escriptor i periodista Rafael Vallbona presentarà aquest llibret i DVD que recopila tota l’activitat. L’acte s’acabarà amb “Ninniku” a càrrec de l’artista Benet Rossell, una acció mig en català mig en japonès.
Les accions del col·lectiu CAPS.A. van començar el 26 de gener de 2013 amb la projecció de vídeos de diferents creadors mataronins com ara Julián Waisbord, Dani Montlleó, Glòria Safont-Tria, Laia Solé, Domènec, Marc Salicrú i Jordi Cuyàs.

 

Durant tot l’any s’han pogut veure recitals poètics com els que va oferir Enric Cassasses o el d’Ester Formosa acompanyada pel músic Adolfo Osta, o una mostra tipogràfica a càrrec de diferents dissenyadors de la ciutat i l’empaperament d’alguns punts de la ciutat amb poemes que havien seleccionat poetes mataronins. També s’ha fet una exposició de treballs de diferents creadors de còmics de Mataró i el Maresme i s’han pogut veure les creacions i les peces d’artistes com ara Marcel·lí Antúnez Roca, Benet Rossell, Ernest Borràs i Denys Blacker.

 

Els joves creadors també han pogut participar a les activitats com és el cas dels alumnes de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró que van oferir metàfores visuals creades a l’entorn de l’educació.

 

Cal destacar l’activitat que es va fer el 10 de juliol dins els actes de l’Any Espriu a Mataró i que va portar a una vintena d’alumnes de l’Aula de Teatre a recitar poemes del poeta català durant tot el dia a les diferents línies d’autobusos de la ciutat.