Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell d’Administració de PUMSA cessa el gerent de l’empresa municipal d’Urbanisme

Escoltar

El Consell d’Administració de PUMSA cessa el gerent de l’empresa municipal d’Urbanisme

La direcció de l’empresa es vol integrar dins l’estructura del mateix Ajuntament

El Consell d’Administració de PUMSA va aprovar ahir el cessament de César Fernández com a gerent de l’empresa municipal d’Urbanisme, càrrec que ocupava des de 1990.


 

La presidenta de PUMSA, Montserrat Rodríguez, va agrair a César Fernández la tasca realitzada durant gairebé 24 anys al capdavant de l’empresa i va atribuir el cessament a raons organitzatives i en cap cas a cap mena d’irregularitat.

 

El govern municipal emmarca el cessament del gerent en l’eix 4 “Mataró Eficient” del Pla de Mandat 2011-15, dins el qual s’hi estableix una línia d’austeritat en la despesa així com també una nova organització de l’Ajuntament, que va començar amb la integració dels organismes autònoms i segueix ara amb la fusió PUMSA i les seves dues filials. El projecte de fusió per absorció de les societats (PUMSA, Gintra i Prohabitatge) es va aprovar el passat 5 de desembre i comporta també l’establiment d’una nova línia directiva de l’empresa perquè estigui més integrada en l’Ajuntament.

 

En aquest sentit, el Consell d’Administració de PUMSA va aprovar ahir nomenar una direcció col·legiada formada per l’interventor de l’Ajuntament, Josep Canal, i el coordinador de l’Àrea de Serveis Territorials i Via Pública, Lluís Berenguer. Aquest últim ha estat també nomenat com a representant a la Junta general de la societat Porta Laietana SA i vocal al seu Consell d’Administració en substitució de César Fernàndez.