Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus presenta dos nous graus universitaris en el Saló de l'Ensenyament

Escoltar

El TecnoCampus presenta dos nous graus universitaris en el Saló de l'Ensenyament

Són el Grau en Logística i Negocis Marítims i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs

 


Des d'avui i fins diumenge el TecnoCampus participa amb un estand propi en el Saló de l'Ensenyament, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. S'hi presenta tota l'oferta universitària, que consta d'11 graus i diversos títols de postgrau i màster. Les novetats del TecnoCampus en el Saló són el Grau en Logística i Negocis Marítims i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs, ambdós sota el paraigua de la Universitat Pompeu Fabra. Des de l'obertura de portes l'estand ha rebut la visita de desenes d'estudiants interessats en l'oferta universitària del TecnoCampus i de Mataró.


El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, ha explicat que el proper curs marca "un abans i un després" per dues raons. En primer lloc, pel fet que per primer cop, tots els graus que s'imparteixen al parc són titulacions de la Universitat Pompeu Fabra gràcies al procés d'adscripció única. I en segon lloc, perquè l'ampliació de l'oferta amb dues noves carreres fa que el TecnoCampus disposi de possibilitats per als estudiants que poden cobrir bona part de les seves àrees d'interès. Rey també ha apuntat que "apostem per una formació molt orientada al mercat de treball, que respon a les necessitats reals de les empreses, i aquest és un dels nostres trets distintius". El president també ha assenyalat que la previsió de cara al curs 2014/2015 és assolir la xifra de 3.000 estudiants (ara en són 2.300 i escaig), gràcies als nous títols i al desplegament dels grau que ja estan en marxa.


L'estand del TecnoCampus ha rebut des de primera hora la visita d'autoritats acadèmiques, com el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, que ha fet una valoració molt positiva del TecnoCampus i ha apuntat que representa molt bé la voluntat de la universitat d'estrènyer els lligams amb els centres adscrits. També ha passat per l'estand el secretari general d'Universitats del govern català, Antoni Castellà.


Participació en l'Aula d'Activitats


La participació del TecnoCampus en el Saló de l'Ensenyament va més enllà aquest any del propi estand. El TecnoCampus, a través del moviment Xnergic, participa activament en una nova iniciativa de Fira de Barcelona coincidint amb el Saló: l’Aula d’Activitats. Xnergic posarà en marxa en aquest espai tallers d’emprenedoria, robòtica i videojocs oberta a tots els assistents al saló, que cada any ronden els 65.000 i que passen pel recinte de Fira a Montjuïc els cinc dies que dura el saló, de dimecres a diumenge.


S'han programat els següents tallers, per als quals la inscripció està oberta:


-Workshop d’Emprenedoria: Be#trendy & Be #entrepreneur (Dijous 13, de 12:30-13:30h i divendres 14, de 15:30h a 16:30h)


-Taller de Robòtica (Dissabte 15, de 12h-14h)


-Taller de Videojocs (Diumenge 16, de 12h-14h)