Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l’Aula de Teatre mostren en públic el treball fet durant el curs

Escoltar

Els alumnes de l’Aula de Teatre mostren en públic el treball fet durant el curs

La mostra es farà del 25 de maig al 17 de juny al Teatre Monumental i a Can GassolL’Aula de Teatre ha programat 14 tallers en els quals més de 250 alumnes del centre mostraran en públic el que han après durant el curs. La mostra es farà del 25 de maig al 17 de juny al Teatre Monumental i a Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques.


 

Els tallers que es podran veure seran ben variats: des d’una adaptació d’un clàssic de Shakespeare a un text contemporani com “Roberto Zucco” a creacions col·lectives o contes clàssics. Entre aquests, el grup de 16 anys presentarà la primera obra de teatre de l’escriptora mataronina Care Santos, “Truca abans d’entrar”, que ha adaptat l’obra amb el professor Enric Domingo i n’ha fet un seguiment; i el grup d’El meu primer tastet teatral (integrat per alumnes entre 6 i 7 anys) ha fet una recerca de jocs antics contactant amb gent gran que també participaran al taller.

 

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la Fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

 

L’Aula de Teatre de Mataró ofereix a l’estiu formació intensiva en les arts escèniques a través de diferents monogràfics. Hi ha cursos especialitzats per a diverses inquietuds i nivells, i cursos d’aproximació al fet teatral oberts a tothom. Les matriculacions es fan a l’Aula de Teatre fins al 30 de maig (de dilluns a divendres de 18 a 21 h).