Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ibrahim Ezzaydouni i Hasna Bahom guanyen la 17a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

Escoltar

Ibrahim Ezzaydouni i Hasna Bahom guanyen la 17a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

A la cursa hi van participar 3.000 esportistes i a la Marató Escolar 565L’atleta del FC Barcelona Ibrahim Ezzaydouni va guanyar, ahir diumenge 7 de desembre, la 17a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró i en categoria femenina es va proclamar campiona Hasna Bahom, de La Sansi, per quart any consecutiu. A la cursa hi van participar 3.000 esportistes.


 

La cursa fins al quilòmetre 10 va estar liderada per Abdeslam El Ouahabi (Rios Running team), en segona posició corria Mostafa Benslimane, seguits de molt a prop per Ibrahim Ezzaydouni. A partir d’aquí, Ezzaydouni va canviar el ritme i es va situar en primera posició. Mostafa Benslimane i David Martínez (CA Manresa) van ser els únics que van poder seguir l’estrebada del corredor del FC Barcelona.

 

Ibrahim Ezzaydouni va arribar a la meta amb un temps d’1:07:08, seguit de Mostafa Benslimane a 23 segons i David Martínez, el tercer classificat, a 46 segons del guanyador.

 

Pel que fa a les noies, des del principi, la fins llavors tricampiona Hasna Bahom va agafar la davantera seguida de molt a prop de Janeth Becerra (Slop.Cat Sabadell) i Montse Carazo (Unió Colomenca).

 

Bahom va guanyar amb un temps d’1:19:16. En segona posició va arribar Janeth Becerra a 46 segons i en tercera posició Erika Viñas a 3 minuts 53 segons.

 

Aquesta edició de la prova esportiva comptava amb moltes novetats, a part del rècord de participants, entre les quals la Fira del corredor que es va instal·lar el dissabte 6 de desembre a La Riera de 10 a 20 h.

 

Aquesta és la primera edició de la prova que està organitzada i gestionada per l’empresa de gestió integral d’esdeveniments esportius Gesport amb l’objectiu de donar-li un nou impuls, fer-la créixer i millorar-ne la seva difusió.

 

La Mitja Marató està organitzada per la Direcció d’Esports conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, el Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakansu amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa està patrocinada per Procter&Gamble i compta amb una trentena més de patrocinadors i col·laboradors.

 

 

21a Marató EscolarDeu minuts després de la sortida de la Mitja Marató, va tenir lloc la sortida dels més petits: la Marató Escolar. Aquesta cursa no competitiva va adreçada als alumnes d’entre 8 i 16 anys de les escoles. El passat diumenge hi van participar 565 esportistes de 23 escoles

 

Com a novetat d’aquesta edició, els escolars van tenir dorsal i un nou circuit que va ser molt ben rebut pels escolars.