Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament enderroca subsidiàriament una casa al carrer de Sant Joan Bosco per perill d’esfondrament

Escoltar

L’Ajuntament enderroca subsidiàriament una casa al carrer de Sant Joan Bosco per perill d’esfondrament

El propietari va morir el 2012 sense deixar-hi hereus i l’immoble està molt degradat

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat avui l’enderroc d’una casa situada al número 63 del carrer de Sant Joan Bosco a causa del perill d’esfondrament i despreniments de façana de l’edifici, de planta baixa i pis. Les obres s’executen de manera subsidiària, ja que el propietari de l’immoble va morir al 2012 sense deixar-hi hereus.

 

L’Ajuntament havia rebut queixes veïnals pel deteriorament de la construcció i el problema de salubritat que també comportava, ja que l’antic propietari havia acumulat deixalles a l’interior de l’habitatge. Al 2012 es va obrir un expedient disciplinari que culmina ara amb l’enderroc.

 

L’empresa Excavaciones Iluro SL duu a terme la demolició per encàrrec municipal. Tècnics del Servei de Llicències han comprovat l’estat dels edificis contigus per descartar afectacions a causa de les obres.

 

L’Ajuntament assumirà de moment les despeses generades per l’enderroc, que es calculen en 15.000 €, i preveu reclamar-les a possibles familiars amb drets successoris que continua cercant la Generalitat de Catalunya.

 

Amb motiu de les obres, el carrer de Sant Joan Bosco estarà tallat al trànsit entre els carrers de València i de la Verge de la Paloma fins aproximadament al 10 de desembre.