Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep la mataronina Felicitas Ordás, guanyadora del premi al Perruquer espanyol de l’any

Escoltar

L’alcalde rep la mataronina Felicitas Ordás, guanyadora del premi al Perruquer espanyol de l’any

És la primera dona perruquera que obté aquesta distinció als Premis Fígaro 2014 de la perruqueria creativa espanyola

L’alcalde, Joan Mora, ha rebut avui la mataronina Felicitas Ordás amb motiu de la seva recent proclamació com a “Perruquer espanyol de l’Any 2014” als Premis Fígaro de la perruqueria creativa espanyola. Es tracta de la primera dona perruquera que rep aquest guardó.

 

A l’acte de reconeixement, que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament, també han assistit el president internacional de Revlon Professional Brands, Martín García, i el regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey.

 

Felicitas Ordás és la directora artística del saló Felicitas Hair (Ronda O’Donnell 18-20, Mataró). El premi “Perruquer espanyol de l’Any” és un reconeixement a la trajectòria professional i, en aquest moments, és el guardó més important que pot obtenir un perruquer a l’estat espanyol. El premi es va lliurar el passat 20 d’octubre a Madrid en el marc del Saló Look Internacional, fira de referència a tot el món i una de les més importants d’Europa. 

 

Amb una dilatada trajectòria, Felicitas realitza col·leccions de tall i color i participa en grans esdeveniments a nivell mundial. És especialista en una innovadora tècnica de tall fent servir ambdues mans, 2, 4 ó 6 tisores, i gaudeix de gran prestigi dins i fora d’Espanya gràcies a la seva intensa activitat formativa i artística que, a més, li ha valgut importants premis. Felicitas ha obtingut reconeguts guardons com el Global Salon Business Award a Empresària de l’Any (2008) i un AIPP al Millor Vídeo (2011), que la va convertir en la primera dona perruquera espanyola en rebre’l.

 

Aquest palmarès es completa amb quatre candidatures al títol de “Perruquer Espanyol de l’Any” dels Premis Fígaro, que finalment ha aconseguit aquest 2014. Recentment també va rebre un reconeixement per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic de la comarca durant la VII Jornada de l’Empresariat del Maresme organitzada per la Fagem.

 

Des de l’any passat, Felicitas col·labora estretament amb Revlon Professional acostant la seva tècnica als professionals de tota Espanya, aportant una visió innovadora a la vegada que alineada amb la realitat actual dels salons. El proper 14 de desembre Felicitas participarà en el Mystery Artero Show que se celebrarà a la Basílica del Pi de Barcelona, en el marc de les activitats que s’organitzen a benefici de la Marató de TV3.