Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep Mario González, campió d’Espanya de tir olímpic

Escoltar

L’alcalde rep Mario González, campió d’Espanya de tir olímpic

També va reconèixer els mèrits de l’esportista veterà Vicenç Arrué

L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir ahir a la tarda una recepció a l’Ajuntament al campió d’Espanya de tir olímpic Mario González. L’esportista pertany a l’Escola de Tir Olímpic de Mataró del club Tir Esportiu Mataró.


 

Mario González es va proclamar, en el Campionat de Joves Promeses celebrat a principis de novembre, doble campió d’Espanya en les modalitats de Pistola Precisió 10 m individual, amb una puntuació de 368 punts, i Pistola Velocitat 10 m per equips en la categoria de cadets. En el mateix campionat també va aconseguir la medalla de plata en Pistola Precisió per equips i bronze en Pistola Velocitat.

 

El Campionat de Joves Promeses es va celebrar a les instal·lacions del Tir Olímpic de Mollet i va comptar amb la participació de 190 esportistes. Mario González va ser l’únic representant masculí de la Federació Catalana de Tir Olímpic que va aconseguir un títol individual.

 

A l’acte, l’alcalde també va reconèixer els mèrits de Vicenç Arrué que va quedar segon en la categoria de veterans en la modalitat de Pistola d’aire en el Trofeu Generalitat celebrat el passat 2 de desembre. I en el Campionat d’Espanya de veterans va aconseguir la medalla d’or per equips.

 

Els dos esportistes van estar acompanyats pel president del Tir Esportiu Mataró, Joan Carles Codina.