Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’enginyeria de l’empresa LSolé s’instal·la a la nau Minguell

Escoltar

L’enginyeria de l’empresa LSolé s’instal·la a la nau Minguell

La meitat de l’edifici, que és de titularitat pública, ja està ocupat per empresesL’empresa LSolé, especialista en solucions d’energia neta i instal·lacions de biomassa per a la indústria, ha llogat una planta sencera de la nau protegida de Can Minguell, una antiga fàbrica de filatura, tint i confecció que està situada entre el centre de la ciutat i el barri de l’Escorxador (Plaça de Josep Moragues, 1).


 

Promocions Urbanístiques de Mataró (PUMSA) ha llogat recentment els 300 m2 de la tercera planta a LSolé, de manera que el nivell d’ocupació d’aquest edifici de titularitat pública arriba ja al 50 % de la nau, que a final de 2012 va deixar de ser un centre de creació audiovisual del TecnoCampus per passar a allotjar empreses de tota mena. La primera empresa a instal·lar-s’hi va ser l’acadèmia d’anglès Miss & Mister Language, que ocupa la segona planta.

 

LSolé és una companyia amb més de 40 anys d’experiència líder en la generació d’energia mitjançant plantes de biomasa per a ús industrial i de serveis de calor, fred o electricitat. L’empresa té la seva seu central -oficines i fàbrica- a Massanes (Girona) i oficines a Hondures -per a Llatinoamèrica- i a Miami -per al seu mercat a Amèrica del Nord. Exporta el 75% de la seva facturació. El lloguer dels nous espais a Mataró formen part del seu projecte de reforç i creixement del departament d’enginyeria.