Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Mataró organitza dissabte 10 de maig una Cursa BTT oberta a la participació de tothom

Escoltar

La Policia Local de Mataró organitza dissabte 10 de maig una Cursa BTT oberta a la participació de tothom

El recorregut és de 18,63 km i té dificultat moderada

El proper dissabte 10 de maig tindrà lloc la primera Cursa BTT de la Policia Local de Mataró, oberta a la participació de tots els aficionats a la bicicleta de muntanya. Tant la sortida com l’arribada de la competició es farà al carrer de la Font dels Reis, a l’àmbit de Can Serra (entre l’Estadi Municipal d’Atletisme i el restaurant ca l’Oliva).

 

La regidora de Via Pública, Núria Calpe, i el cap de Servei de la Policia Local, Mateo Sánchez, han presentat aquest matí la cursa. El circuit circular que s’ha establert té una extensió de 18,63 km, i el 80% del mateix transcorre per corriols amb desnivells de 575 m. La dificultat és moderada. Hi haurà dos avituallaments, al mig i al final del circuit.

 

Les inscripcions, amb un cost de 14 €, es poden fer mitjançant el web www.runedia.com fins a les 20 h de divendres 9 de maig, tot i que quedaran tancades abans si s’arriba a 300 participants. La recollida de dorsals es farà a partir de les 8.30 h a la sortida. La cursa començarà a les 10 h.

 

Els participants disposaran d’un espai d’aparcament gratuït al carrer de Lluís Viladevall, davant l’accés del Servei d’Urgències de l’Hospital de Mataró, i en acabar la cursa podran utilitzar les dutxes de l’Estadi d’Atletisme. Tots els corredors aniran coberts amb una assegurança d’assistència mèdica proporcionada per l’organització. Poden participar menors d’edat amb autorització paterna. És obligatori l’ús de casc homologat durant la cursa.

 

Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina rebran un trofeu. En acabar, tots els participants rebran una bossa amb una samarreta commemorativa de la cursa i obsequis de les diferents empreses patrocinadores: Netbrill, Mataró Bus, Velcro Europe SA, Hatmann SA, Nutrisport SA, Coluer Bicycles, FMS Jardiners, Perruqueria Nadia i Tecnocar Services. A més, hi haurà un sorteig de material esportiu de BTT per gentilesa d’SBR Store.

 

La competició esportiva s’emmarca en els actes amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró, que se celebrarà el dimecres 14 de maig. També dins les activitats programades la Policia Local organitza un concurs de tir, campionats de pàdel i de futbol i una exhibició de defensa personal, oberts en aquest cas a la participació només de membres dels diferents cossos policials.