Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rexona Street Run 10 km Mataró tindrà lloc el proper dissabte a la tarda

Escoltar

La Rexona Street Run 10 km Mataró tindrà lloc el proper dissabte a la tarda

S’espera la participació d’un miler de corredors

El proper dissabte 31 de maig, a les 19 h, se celebra la cursa Rexona Street Run 10 km Mataró amb sortida i l’arribada al passeig de Marina, davant del TecnoCampus Mataró-Maresme. La prova està organitzada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA), el Grup d'Atletisme Lluïsos i Atresmedia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.


 

La cursa forma part d’un circuit que consta de 8 proves que s’han fet o s’han de fer a diferents ciutats. La cursa de Mataró és la cinquena del circuit que es va iniciar el 9 de març a Sevilla, va continuar a Oviedo el 30 de març, el 27 d’abril a Valladolid, el 4 de maig a Madrid i després de Mataró continuarà a Palma de Mallorca el 7 de juny, a Albacete el 14 de juny i finalitzarà a València el 29 de juny.

 

Aquest circuit és l’únic del circuit nacional de proves en ruta amb els recorreguts homologats per la RFEA.

 

Fins ara hi han participat més de 5.000 corredors i està previst que a la de Mataró s’arribi al miler d’atletes i com a novetat és l’única que fins ara se celebrarà a la tarda.

 

Els tres primers corredors masculins i femenins obtindran un guardó i també els primers equips d’empreses.

 

Pel que fa a la inscripció, es pot fer a través de la web www.rexonastreetrun.com fins a les 14 h d’avui dijous i si no s’han esgotat els dorsals, es podrà fer presencialment el 30 de maig de 16 a 20 h a la seu de Santa Lucía Barcelona (carrer Fontanella, 12) i el dia de la cursa de 10 a 14 h i de 17 a 18.30 h a la zona de sortida de la prova (davant el TecnoCampus Mataró-Maresme, avinguda d’Ernest Lluch, 32).

 

L’organització gravarà en vídeo l’arribada dels corredors que podrà ser visionada quan finalitzi la cursa.

 

Les afectacions al trànsit es poden consultar a l’enllaç adjunt.