Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus comença l’horari d’estiu i torna a fer un servei especial la Nit de Focs

Escoltar

Mataró Bus comença l’horari d’estiu i torna a fer un servei especial la Nit de Focs

El nou horari d'estiu serà vàlid des del dissabte 26 de juliol fins el diumenge 25 d’agost de 2014, ambdós inclosos

El servei d’autobusos urbans, Mataró Bus, realitza durant l’any 2 horaris, el d’hivern i el d’estiu. El primer d’ells comença la darrera setmana d’agost i finalitza la darrera setmana de juliol.

 

El nou horari d’estiu començarà el dissabte 26 de juliol i es mantindrà fins el proper diumenge 24 d’agost, , fent-lo coincidir amb l’inici del període de vacances de la majoria de mataronins.

 

Per fer-ne difusió, s’avisa amb anterioritat a tots els usuaris mitjançant cartells informatius a les parades, a l’interior dels autobusos i en les entitats col·laboradores, a qui també es lliuren els nous horaris. També es poden consultar a l'apartat d'Incidències del web de Mataró Bus.

 

 

Reforç pels Focs

 

La nit del 27 de juliol Mataró Bus es torna a habilitar el servei especial “Nit Focs”, l’horari serà de 10 de la nit a 2h de la matinada, per tal que els ciutadans puguin desplaçar-se per veure els focs.

 

Aquesta nit hi haurà un bus cada quinze minuts que farà el recorregut de les línies 10 (Cirera – Estació Renfe) i 11 (Galícia – Estació Renfe). Aquesta freqüència pot veure’s influïda pel trànsit de l’avinguda del Maresme.