Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró i Calella reforcen els vincles en turisme amb un acord de treball conjunt a través del TecnoCampus

Escoltar

Mataró i Calella reforcen els vincles en turisme amb un acord de treball conjunt a través del TecnoCampus

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, han presentat avui l’acord pel qual les dues ciutats reforcen el treball en comú en l’àmbit del turisme. Mora ha destacat “la capitalitat turística de Calella” i ha apuntat que l’acord firmat avui entre el TecnoCampus i l’Ajuntament d’aquesta ciutat és una mostra de com des de les administracions públiques es poden “sumar i maximitzar els esforços”.

 

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella ha apuntat que la ciutat té una trajectòria de 60 anys de turisme de vacances, fet que la converteix en un espai de pràctiques privilegiat per als estudiants del Grau en Turisme i Gestió del Lleure, que s’imparteix al TecnoCampus. Amb 1,8 milions de pernoctacions anuals, ha apuntat Candini, la ciutat afronta nous reptes com el Museu del Turisme. L’alcaldessa de Calella també s’ha mostrat molt satisfeta del conveni i del fet que Mataró, com a capital del Maresme, aposti perquè el TecnoCampus tingui presència a tota la comarca.

 

El president del TecnoCampus, Miquel Rey, ha afegit que l’acord firmat avui, entre altres aspectes, permetrà treballar conjuntament amb Calella el II Congrés de Turisme OCITUR, que se celebrarà al juny al TecnoCampus i que se centrarà en el mercat xinès. L’acord també contempla l’impuls d’un observatori que permetrà recollir dades i tendències del turisme, un dels sectors de l’economia catalana i del Maresme de més creixement.