Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró recorda el Dia de les Nacions Unides

Escoltar

Mataró recorda el Dia de les Nacions Unides

Al vestíbul de l’Ajuntament s’ha instal·lat la bandera de la institució i un plafó informatiu

El vestíbul de l’Ajuntament llueix, a partir d’avui i fins al 27 d’octubre, la bandera de les Nacions Unides i un plafó informatiu recordant els objectius de l’associació, per tal de commemorar el Dia de les Nacions Unides que se celebra el proper divendres 24 d’octubre.


 

L’Associació de les Nacions Unides a Espanya ha instat els ajuntaments a què el dia 24 d’octubre es commemori l’efemèride, participant en una campanya de conscienciació ciutadana amb l’objectiu de donar a conèixer tant la importància de la tasca a favor de la pau, que du a terme les Nacions Unides des de fa més de 60 anys, com la importància dels municipis, ciutats i pobles, en la concreció de la realització dels drets humans i la pau.

 

L’organització de les Nacions Unides es va crear el 1945, està formada actualment per 192 estats i basa les seves accions en els acords i la voluntat entre els seus estats membres.

 

 

Els principals objectius de les Nacions Unides són els següents: 

 

. Mantenir la pau en el món

. Desenvolupar les relacions amistoses entre les nacions

. Treballar conjuntament per millorar els nivells de vida, eliminar la pobresa, les malalties i l’analfabetisme en el món, i promoure el respecte als drets i llibertats dels altres.

. Esdevenir un centre per ajudar a les nacions a assolir aquests objectius.

 

En la Comissió de Govern de 5 de setembre de 1994, l’Ajuntament va acordar ser soci protector de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.