Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 60 persones reben reconeixement públic durant la celebració del Dia de la Policia Local

Escoltar

Més de 60 persones reben reconeixement públic durant la celebració del Dia de la Policia LocalL’alcalde, Joan Mora, ha presidit avui l’acte amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró, que ha tingut lloc a l’auditori del TecnoCampus. També hi han assistit la segona tinenta d’alcalde i regidora de Via Pública, Núria Calpe; l’intendent major en cap de la Policia Local de Mataró, Mateo Sánchez; i altres regidors del consistori i comandaments de cossos de seguretat.


 

El Dia de la Policia Local té lloc el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos.

 

 

Medalles al mèrit professional

 

Enguany, s’han atorgat 4 medalles al Mèrit Professional de primera categoria, que corresponen a persones que no pertanyen al cos de Policia Local:

 

- Pablo Izquierdo Blanco, jutge degà dels Jutjats de Mataró

- Felix Riesco Pérez, inspector en cap de la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Mataró

- Ferran Àngel Garcia, cal del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Mataró

- Pere Anglada Canal, inspector en cap de la Policia Local d’Argentona

 

Així mateix, s’han lliurat 4 medalles al Mèrit Professional de segona categoria, condecoració que s’atorga a membres del propi cos:

 

- Patricio Ortigosa Pacheco, agent

- Montserrat Claus Arauzo, agent

- Joan Herrera Duran, caporal

- Tomás Fernández Rodríguez, caporal

 

També corresponia aquest any el lliurament de medalles de Permanència en el Servei de 1a categoria, distintiu verd, amb motiu dels 25 anys de servei a: Antonio Aranda Muñoz, Antonio de Maya Pinos, Maria Assumpta Trincher González, José Javier Aragón Cuesta i José Miguel de la Rosa Cerezo; i la medalla de la Permanència, distintiu blau, per 20 anys de servei a Cayetano Velasco Aragón.

 

 

Reconeixements, felicitacions i plaques commemoratives

 

A banda de les condecoracions, en aquesta edició del Dia de la Policia també s’ha atorgat reconeixement a 11 persones que no pertanyen a la Policia Local de Mataró i a 6 membres del cos o de l’àrea.

 

Els guardonats aliens al cos són: Julio González Montesinos, Esteban Balboa Guerrero, Daniel Mosquera Fernández, Ramon Bailach Rovira i Alfonso Álvarez Flores, responsables de torn de feina de Fomento de Construccions y Contratas; Guelele Gaye, ciutadà; Joan Pau Magro Muñoz, cap del Servei d’Informació i Telecomunicacions de l’Ajuntament de Mataró; Jordi Merino Noé, coordinador de la Llei de Barris de l’Ajuntament de Mataró; Joan Carles Romero Rivas, cap del Parc de Bombers de Mataró; Juan Carlos Hidalgo González, sergent de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil; i Carlos Bagán Candelera, capatàs de la secció Oficis i Serveis de l’Ajuntament de Mataró.

 

El reconeixement als 6 membres del cos o de l’àrea és a les següents persones: M. Carmen Litrán Sánchez, secretària de l’Àrea de Via Pública i Equipaments Municipals de l’Ajuntament de Mataró; Charo González Pérez, administrativa del Servei Jurídic Administratiu de l’Àrea de Via Pública i Equipaments Municipals de l’Ajuntament de Mataró; Immaculada Bassols Fernández, administrativa del Servei de la Policia Local de Mataró; Josefa Ariza Luque, Josep Manel Valla Josende i Jordi Rojas Carmona, agents de la Policia Local de Mataró.

 

La felicitació pública s’ha atorgat a: Josep Narcís Pla León, Martí Campeny Gil, Antonio Piñero Luque, Antoni Marcel Budaudi Romeo, agents de la Policia Local de Mataró; Juan Francisco Nieto Quesada, sotscap de la Policia Local de Mataró; 6 agents de la Unitat de Serveis d’Investigació de la Policia Local de Mataró i 3 agents més de la Policia Local que van actuar en un cas relacionat amb la crema de contenidors; José Francisco Tafalla Ascaso i Josep M. Puig Llaudó, ciutadans; Marc Godoy Ribas, sanitari del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM); i Guillermo Sánchez Martín, Isaac Ruíz Pérez; Albert Ceballos Perarnau, agents del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Pel que fa a les plaques i diplomes commemoratius, s’han concedit als agents jubilats següents: Brígido Caballero Cáliz, caporal emèrit número 111; Antonio Delgado Santana, agent emèrit número 134; i Pedro Reus Guiñón, agent emèrit número 169.

 

I s’ha lliurat una felicitació i una placa commemorativa a Eduard García Martí, primer agent motorista de la història de la Policia Local de Mataró.

 

 

Guardons esportius

 

Per últim, s’han lliurat els guardons dels campionats esportius que la Policia Local de Mataró organitza en les modalitats de BTT, futbol 7, pàdel i tir.