Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions musicals, balls i poemes al VIII Festival Artístic de la Gent Gran

Escoltar

Actuacions musicals, balls i poemes al VIII Festival Artístic de la Gent Gran

La trobada serà dissabte 21 de març a les 17 h al Teatre Monumental

El col·lectiu de la gent gran mostrarà les seves activitats culturals el proper dissabte 21 de març en el marc del VIII Festival Artístic de la Gent Gran de Mataró. La trobada es farà al Teatre Monumental a partir de les 17 h i estarà presentada per la periodista de Mataró Ràdio M. Lluïsa Aranaz.


 

El Festival Artístic de la Gent Gran de Mataró està organitzat per la Comissió de Cultura del Consell Municipal de la Gent Gran i té per objectiu potenciar i donar a conèixer les activitats culturals que es fan en aquest col·lectiu en el si dels casals.

 

En aquesta edició s’oferiran actuacions musicals, balls i lectures de poemes a càrrec de grups artístics de 4 casals de Mataró i 1 associació de veïns: Casal de Gent Gran de Jaume Terradas, Casal Municipal de Gent Gran d’Oriol Batista, Casal Municipal de Gent Gran de l’Havana, Casal Municipal de Gent Gran de Cirera i l’Associació de Veïns de Pla d’en Boet. Atès que cada any hi ha més grups participants, en cada edició només hi participen la meitat dels casals de la ciutat.

 

El festival està dividit en dues parts: en la primera part hi haurà 10 actuacions i 11 en la segona.

 

Com ja es va fer l’any passat, el festival també és una oportunitat per donar a conèixer associacions i entitats sense ànim de lucre que treballen pel col·lectiu de la gent gran i que formen part del Consell Municipal de la Gent Gran, en aquesta ocasió es presentarà l’Associació Familiars Alzheimer Maresme (AFAM) que explicarà el seu projecte i donarà a conèixer les seves activitats.