Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró rehabilita la font ornamental “La Cascada” de l’antic Parc Central

Escoltar

Aigües de Mataró rehabilita la font ornamental “La Cascada” de l’antic Parc Central

Després de 4 setmanes de treballs, Aigües de Mataró va acabar a finals d'octubre les obres de reforma de la font ornamental “la Cascada”, ubicada a l’antic Parc Central de Mataró.

 

L’actuació ha consistit en la substitució de la barana de protecció per reforçar la seguretat, i en la realització de treballs de reforma, pintura i reparació de fuites i esquerdes per la millora estètica de la font ornamental.

 

També s’ha fet la instal·lació d’un nou ramal d’aigua freàtica i no potable, que permetrà emplenar tant “La Cascada” com la font “El Marbre”, situada just davant, i en facilitarà, a més, les tasques de neteja. Els treballs han suposat una inversió de 10.298,20€.

 

“La Cascada” és una de les 15 fonts ornamentals de la ciutat. Aigües de Mataró porta a terme el manteniment d’aquestes fonts des de l’any 2003, quan li va ser traspassat aquest servei per part de l’Ajuntament.

 

Amb aquestes tasques de manteniment que inclouen la conservació, el control analític, la neteja i la desinfecció, Aigües de Mataró garanteix que les fonts de la ciutat es troben en condicions òptimes de salubritat.