Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cantagrans uneix tres corals de gent gran a l’escenari del Teatre Monumental

Escoltar

Cantagrans uneix tres corals de gent gran a l’escenari del Teatre Monumental

Dissabte se celebra la primera edició d’aquest projecte de l’Auditori de Barcelona i que segueix el mateix format que CantàniaProp de 80 avis i àvies de tres corals de Mataró participen dissabte, 10 de gener, a les 19 h, a la primera edició de Cantagrans. Junts interpretaran dalt de l’escenari del Teatre Monumental “Cantàvia”, una cantata escrita i composada per Joan Vives i Piti Espanyol. Cantagrans és un projecte liderat per l’Auditori de Barcelona que, de la mateixa manera que fa des de fa 25 anys amb el projecte Cantània, uneix cantaires de diferents corals de la ciutat per a realitzar un gran concert acompanyats per músics professionals i reconeguts solistes.


 

Els cors de la coral l’Arquera del Casal de gent gran de Jaume Terradas, la coral del Parc del Casal municipal de gent gran del Parc i la coral Gatassa del Casal de la gent gran de la Gatassa han realitzat tres assaigs previs d’aquesta cantada que reflecteix a través de 12 cançons els diferents moments de la vida d’una persona gran d’una manera divertida i tendra. En acabar el concert, cantaires i públic interpretaran conjuntament la nadala “El noi de la mare”.

 

Carme Sansa i Enric Arquimbau són els solistes de Cantàvia que té a Montserrat Meneses com a directora musical i a Ignasi Toms d’encarregat de la direcció escènica.Mataró acull un dels 5 concerts de Cantagrans que es faran a Catalunya i que també es podrà veure a l’Auditori de Barcelona i al Teatre Kursaal de Manresa.  

 

Cantgrans neix després de l’èxit de Cantània, el projecte de l’Auditori de Barcelona adreçat a alumnes de 5è i 6è de primària i que reuneix més de 35.000 alumnes d’arreu de Catalunya. A Mataró ja s’han celebrat 10 edicions amb prop d’un miler d’alumnes participants.

 

L’espectacle “Cantàvia” és gratuït amb invitació que es pot recollir a les oficines de Cultura Mataró i al web www.entradesculturamataro.cat.