Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Graduada la segona promoció d'estudiants d'Infermeria del Tecnocampus

Escoltar

Graduada la segona promoció d'estudiants d'Infermeria del Tecnocampus

L'alcalde de Mataró, David Bote, va presidir ahir a la tarda per primer cop un acte de graduació al TecnoCampus. Va ser el de la segona promoció d'infermers i infermeres de l'Escola Superior de Ciències de la Salut. A l'acte hi van assistit prop de 500 persones entre graduats, acompanyants, professorat del centre i autoritats. Bote va encoratjar els nous graduats a "construir un rumb propi per sobre de les incerteses", i va apuntar que l'èxit professional els vindrà d'assumir la feina "amb passió, no només com una obligació".


El president del TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar que en els últims cinc anys el TecnoCampus ha doblat la xifra d’estudiants fins als 2.559 del curs actual, gràcies a apostes com la posada en marxa del Grau d'Infermeria. La directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, va posar l’èmfasi en la necessitat que els nous graduats contribueixin a augmentar el prestigi de la professió infermera i la qualitat del sistema sanitari. Per la seva banda, la padrina interna de la promoció 14-15, la professora Lorena Molina, que ha acompanyat els alumnes al llarg d’aquest quatre anys a la universitat, els va demanar “ambició, empatia i qualitat humana, i no tenir por d’afrontar reptes”.

 

Per part de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus, el delegat del rector, Eladi Baños, va destacar el paper cada cop més important que el TecnoCampus juga en el grup UPF. El padrí de la promoció d’enguany ha estat Joaquim Esperalba, gerent del Consorci Sanitari del Maresme, que va dir que els estudiants inicien una nova etapa fora de la universitat plena de reptes i oportunitats.

 

Després de l’entrega de diplomes als 64 alumnes que es graduaven ahir, l’alcalde va lliurar a l’estudiant Lourdes Lafuente el diploma que l’acredita com la graduada amb millor expedient acadèmic del curs 2014-2015.

 

En el transcurs de l’acte, l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus va reconèixer amb un obsequi -una escultura de la Laia l'Arquera- als representants de les institucions sanitàries, que amb la seva col·laboració fan possible el programa de pràctiques dels estudiants. Són el Consorci Sanitari del Maresme, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital Clínic, Badalona Serveis Assistencials, l’Hospital de Mollet, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, l’Institut Català de la Salut Barcelonès Nord-Maresme i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.