Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reprèn els treballs d’asfaltat de carrers amb actuacions a Rocafonda, Els Molins i Palau-Escorxador

Escoltar

L’Ajuntament reprèn els treballs d’asfaltat de carrers amb actuacions a Rocafonda, Els Molins i Palau-Escorxador

Formen part del paquet d’obres de manteniment i millora de la via pública

El Servei d’Espais Públics de l’Ajuntament ha reprès, passat el Nadal, els treballs de reforç de paviments de calçada que es van iniciar al novembre a diferents carrers de la ciutat.

 

Fins ara s’han asfaltat vials als barris de Cerdanyola, La Llàntia i Centre-Eixample, i durant el proper mes està previst actuar-hi a diferents carrers de Rocafonda, Els Molins i Palau-Escorxador. Els treballs es van reiniciar ahir i en els propers dies afectaran al passeig de Rocafonda, els carrers del Paraguai, de Colòmbia, de l’Equador, de la República Argentina i de Nicaragua, la ronda de Sant Oleguer, entre el carrer d’Amadeu Vives i la plaça de Josep Cusachs, el carrer de Tàrrega i el passeig dels Molins. L’empresa ROGASA duu a terme les obres, que duren tres dies aproximadament a cada carrer i poden generar talls puntuals al trànsit.

 

Quan s’acabi de treballar en aquest vials, quedarà pendent l’asfaltat de la ronda de Leopoldo O’Donnell.

 

Aquests treballs de reforç de paviments de calçada formen part del segon paquet d’obres de manteniment i millora de la via pública –el primer es va executar l’any passat– que duu a terme l’Ajuntament amb ajuts del Pla de Concertació de la Xarxa de Governs Locals (2012-2015) de la Diputació de Barcelona. A part de renovar asfalt, en aquesta segona tanda d’actuacions també es faran reparacions de paviments i altres intervencions a l’espai públic.

 

En total, la inversió en manteniment i millora de la via pública a Mataró entre el 2014 i els primers mesos de 2015 sumarà prop d’1,5 milions d’euros només pel que fa als projectes subvencionats per la Diputació.