Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora es reforma per acollir el Club Billar Mataró

Escoltar

L’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora es reforma per acollir el Club Billar Mataró

Les obres es financen amb una aportació de l’entitat i amb ajuts de la Diputació

L’Ajuntament està realitzant obres d’adequació a l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora, espai que acollirà la seu del Club Billar Mataró. Els treballs consisteixen en la reforma interior del local per condicionar-lo i adaptar-lo al nou ús.

 

El local ocupa una planta entresòl i actualment està sense ús. L’adequació consisteix principalment en la retirada i desmuntatge de la barra de bar, la cuina i els coberts del pati. Es reformaran i adaptaran els lavabos, es canviaran les fusteries de façana i s’obriran noves obertures a la façana que dóna al pati.

 

La nova entrada del local es farà des de l’accés lateral, amb escales, del Palau Municipal d’Esports. El recorregut adaptat es farà des de l’accés principal a l’equipament esportiu.

 

Les obres, que van començar a principis de maig, estan adjudicades a l’empresa Chacosa Construccions, SL per un import de 54.849,08 € (IVA inclòs), i tenen una durada prevista de 3 mesos.

 

L’actuació es finança amb 15.000 € aportats pel club i la resta mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.