Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya “Penja’t una medalla!” de la Diputació de Barcelona arriba a Mataró

Escoltar

La campanya “Penja’t una medalla!” de la Diputació de Barcelona arriba a Mataró

Dissabte 25 d’abril es faran activitats esportives a les places de Santa Anna i de la Muralla

El proper dissabte 25 d’abril Mataró acollirà la campanya “Penja’t una medalla! Fent esport sempre hi guanyes” de la Diputació de Barcelona amb la qual potencia la pràctica esportiva, sobretot entre la gent gran i els més petits. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró. De les 17.30 a les 20 h hi haurà activitats esportives a les places de Santa Anna i de la Muralla.


 

“Penja’t una medalla!” és una campanya impulsada per la Diputació de Barcelona i que té per objectius potenciar la participació als esdeveniments esportius; donar suport a la pràctica esportiva entre els col·lectius més sedentaris, la gent gran i els més petits; vincular l’esport amb l’impacte a la salut i la qualitat de vida i fomentar l’ús dels equipaments esportius municipals. Aquesta campanya va dirigida especialment al 52 % de població que no fa esport de forma habitual, als nens de 4 a 12 anys i a la gent gran. La campanya té com a padrins reconeguts esportistes com el jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández, els tennistes Jordi Arrese i Albert Costa, i el waterpolista Jordi Sans.

 

A Mataró les activitats, que estan obertes a tothom, es faran en dos espais diferents:

 

. Plaça de Santa Anna: de 17.30 a les 20 h hi haurà zumba, balls llatins, estiraments, tai-txi i altres activitats dirigides. El monitoratge i la dinamització anirà a càrrec del Centre Esportiu Municipal El Sorrall- Eurofitness Mataró, del Programa municipal d’activitat física per a la gent gran i del Centre Natació Mataró.

 

. Plaça de la Muralla: de 18 a 20 h hi haurà una sessió oberta de tennis taula que comptarà amb la col·laboració del Centre Natació Mataró.

 

La jornada es preveu com una trobada participativa en la qual tothom que ho vulgui es pot afegir i participar en qualsevol moment en una activitat.

 

Aquest cap de setmana també hi haurà activitats esportives emmarcades en la campanya “Penja’t una medalla” a Canyelles, Matadepera, Sant Cugat del Vallès, Mollet i Les Franqueses del Vallès.