Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La samarreta de Les Santes 2015 és la més venuda de la història

Escoltar

La samarreta de Les Santes 2015 és la més venuda de la història

La botiga on line augmenta la xifra de comandes i el web lessantes.cat rep un 20 % més de visites

Exactament 5.900 és la xifra de les samarretes de Les Santes que s’han venut enguany i que assoleix un nou rècord. La xifra suposa un augment de 645 unitats respecte el 2014, que equival a un 12 % més.

 

Així, prop de 6.000 mataronins han pogut lluir aquests dies de Festa Major la samarreta amb la imatge del cartell de Les Santes 2015, obra d’Albert Alís. Enguany hi ha hagut un augment destacat en la venda de samarretes on line (un 28 %), ja que concretament s’han venut 2.079 samarretes per aquesta via. D’aquesta manera la Botiga on line de Les Santes es consolida com una manera de comprar amb antelació els productes de la Festa Major. S’han fet 860 comandes per Internet, un 20 % més que l’any 2014. Destaca a més que enguany un 35 % de les compres on line s’ha fet a través de dispositius mòbils.

 

La botiga oficial de Les Santes va obrir el passat 16 de juliol amb una àmplia oferta de productes relacionats amb la Festa Major de Mataró. Des del dia 3 de juliol ja estava en funcionament la botiga on line que ha tingut més comandes que mai.

 

 

La Fireta de Santes

 

Per quarta vegada, la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró ha organitzat complementàriament una fireta de productes artesanals relacionats amb la Festa Major a la plaça de l’Ajuntament entre el 18 i el 24 de juliol. En total hi ha hagut 13 parades de diferents expositors, que comercialitzen productes artesans de roba, decoració, o entreteniment relacionats fonamentalment amb les figures i comparses de la ciutat.

 

 

Les Santes des del mòbil

 

La Festa Major de Mataró ha estrenat enguany una nova aplicació mòbil per tal de respondre a la demanda creixent dels usuaris que cada vegada utilitzen més els telèfons per informar-se sobre Les Santes, però també per comprar els productes de la festa. Del 10 al 31 de juliol prop de 75.000 usuaris de diferents països han consultat el web lessantes.cat, 47.000 dels quals ho han fet des de la nova aplicació. En total s’han visitat 180.000 pàgines, de les quals 100.000 s’han efectuat des de dispositius mòbils. Aquestes estadístiques totals representen un augment del 20% respecte el mateix període de l’any 2014.