Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el proper diumenge els Tres Tombs

Escoltar

Mataró celebra el proper diumenge els Tres Tombs

La rua amb carruatges i cavalls d’arreu del territori sortirà del Nou Parc Central a les 12 hMataró celebrarà la tradicional festa popular Tres Tombs amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics, el proper diumenge 25 de gener amb la participació de carruatges i cavalls vinguts de diferents poblacions de la comarca i del país. Enguany, els Tres Tombs mataronins comptaran amb la presència de la Diligència de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada que desfilarà amb la primera bandera de la Germandat Antiga de Sant Antoni Abat de Mataró. També formarà part de la rua, entre d’altres, el carruatge d’Estrella Damm.
D’11.30 a 12.00 h els carros de transport, carruatges de passeig, genets i diferents animals de companyia es concentraran al Nou Parc Central. A les 12 h la comitiva sortirà del Nou Parc Central, seguirà pel carrer del Parc, caminet de les Vinyes, Muralla del Tigre, Muralla de Sant Llorenç, plaça de Santa Anna i La Riera. El segon i el tercer tomb giraran al carrer d’Argentona per baixar la Muralla del Tigre i la Muralla de Sant Llorenç i passar de nou per la plaça de Santa Anna i La Riera. El recorregut acabarà al Nou Parc Central.

 


La tradicional benedicció dels animals domèstics es farà a la plaça de Santa Anna a l’alçada de la Muralla de Sant Llorenç.


 

A través del Telegram (687 200 100) i la paraula clau “3 tombs” s’informarà del recorregut de la rua.