Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa en una trobada per parlar de la cooperació catalana a l’Àfrica

Escoltar

Mataró participa en una trobada per parlar de la cooperació catalana a l’ÀfricaEl regidor de Participació i Ciutadania, Joaquim Fernàndez, va participar el passat dissabte a Girona en la II Trobada de Codesenvolupament a l’Àfrica: Enfortint el codesenvolupament. La trobada és una iniciativa de la Coordinadora d’ONG Solidàries, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i els ajuntaments de Mataró i Girona, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona.


 

La jornada anava adreçada a entitats de codesenvolupament, administracions i institucions relacionades amb l’àmbit de la cooperació i la immigració i alhora esdevenir un espai de trobada per a tots els actors implicats en la cooperació catalana a l’Àfrica. També es va fer un repàs als reptes de futur que té el codesenvolupament i un balanç de les formacions que s’han estat fent a Mataró i Girona, la passada tardor. Es va presentar alhora el Mapa del Codesenvolupament a Catalunya.

 

Abans de finalitzar la trobada, es va fer entrega dels diplomes als participants a la formació “Cicle de formacions sobre l’elaboració de projectes de cooperació per a entitats de codesenvolupament” que a l’octubre es va organitzar a Girona adreçat a les entitats de Girona i de l’Alt Maresme i a Mataró es va fer el novembre per a les entitats de Maresme i del Vallès, en la qual hi van participar 25 persones.