Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró torna a acollir la sortida de la segona etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya

Escoltar

Mataró torna a acollir la sortida de la segona etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya

La prova tindrà lloc el 24 de març i també l’etapa inaugural del dia anterior, Calella-Calella, farà el seu pas per la ciutatMataró acollirà per segona vegada consecutiva la sortida de la segona etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya que enguany arriba a la 95a edició. Els mataronins podran gaudir de l’espectacle esportiu el dimarts 24 de març. L’etapa finalitzarà a Olot. L’etapa inaugural Calella-Calella, dilluns 23 de març, també passarà per Mataró.


 

L’any passat prop de 6.000 persones van presenciar la sortida i pas pels carrers de Mataró de la segona etapa. Unes 4.000 persones van veure l’esdeveniment esportiu als entorns del Camí de la Geganta, on va tenir lloc la sortida neutralitzada, i prop de 2.000 més van seguir els ciclistes al llarg del recorregut que van fer per la ciutat.

 

Centenars d’escolars de diferents centres van poder veure de prop els ciclistes i demanar-los autògrafs una vegada els corredors havien fet el control de firmes. Ciclistes d’elit com Joaquim “Purito” Rodríguez (Katusha), Alberto Contador (Tinkoff), Chris Froome (Sky) o Nairo Quintana (Movistar).

 

Està previst que en aquesta edició hi participin 24 equips.

 

La “Volta” és un esdeveniment esportiu de primer nivell i Mataró l’ha acollida en cinc ocasions. La primera el 1944 amb victòria de Julián Berrendero també en la segona etapa.