Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA inicia les obres d’enderroc de les naus situades a l’illa entre les avingudes d’Ernest Lluch i del Maresme

Escoltar

PUMSA inicia les obres d’enderroc de les naus situades a l’illa entre les avingudes d’Ernest Lluch i del Maresme

L’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha començat a treballar en la demolició de les edificacions que formen part del projecte d’urbanització de la UA-89d Ernest Lluch/Valldeix, un àmbit amb una superfície de 29.623 m².

 

El sector afectat és l’illa definida per l’avinguda d’Ernest Lluch, l’avinguda del Maresme, les vies de Renfe, el carrer de Narcís Monturiol i un vial de nova planta prolongació del carrer de Narcís Monturiol i paral·lel a l’avinguda d’Ernest Lluch. Es tracta del primer sector que es començarà a desenvolupar dins de la nova ordenació de l’àmbit Iveco-Renfe/Farinera, amb l’objectiu de potenciar l’entrada a la ciutat des de la Porta Laietana i l’entorn del TecnoCampus.

 

L’enderroc s’ha iniciat a les naus situades a l’avinguda d’Ernest Lluch, amb la finalitat de minimitzar les possibles molèsties i afectacions al trànsit dels universitaris. Al setembre es continuarà amb les edificacions situades a l’avinguda del Maresme.

 

Aquesta primera fase dels enderrocs permetrà l’obertura de nous carrers i deixarà lliure d’edificacions la finca que es projecta destinar a equipament educatiu, en concret per a la posada en marxa d’un centre de Formació Professional integrada. El Ple municipal va aprovar el passat març la cessió dels terrenys a la Generalitat.

 

El Consell d’Administració de PUMSA va acordar el passat abril adjudicar la primera fase dels enderrocs a l’empresa Teyco SL, per l’import total de 252.718,66 € i una durada prevista de quatre mesos.

La següent fase dels enderrocs es realitzarà a mesura que es vagin traslladant les activitats existents.