Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

18 tapes i 3 menús gastronòmics a la tercera edició del Mataró va de tapes

Escoltar

18 tapes i 3 menús gastronòmics a la tercera edició del Mataró va de tapes

L’itinerari gastronòmic se celebra del 20 al 30 d’octubre

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i Estrella Damm, amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme, organitzen la tercera edició del “Mataró va de tapes”. Aquesta proposta, que se celebra del 20 al 30 d’octubre, consisteix en una ruta on 18 establiments ofereixen una tapa i un quinto o canya al preu de 2,50 €. Com a novetat d’enguany, tres restaurants de la ciutat també ofereixen un menú de tapes acompanyats de cervesa o aigua a un preu d’entre 24 i 28 €.
Als establiments Auto d’Ara, Bar El Casal, Casa Paco, Casa Pepe, El Montadito del Centre, El Mundial, El Petit Racó/Can Joan, El Racó del Jabugo, Frankfurt la Plaça, La Gofreria, La Reforma, La Selva Cafè, Mil 848, Néstor Tapes, Pecats 921, Peix & Chips, Salinas i Sp9rt House es podrà tastar la tapa creada per a l'ocasió amb una canya o quinto d'Estrella Damm.


Com a novetat, s'inclourà a la ruta una nova proposta: tres restaurants, concretament Dos Cuiners, La Treva i Som Terra, oferiran un menú de tapes acompanyats de dues cerveses Estrella Damm o aigua a un preu entre 24 i 28€.
Premis a les millors tapes


Els 18 establiments participants amb la tapa, competiran per emportar-se el Premi a la Tapa que millor marida amb Estrella Damm i el premi a la Tapa Popular, on els consumidors que aconsegueixin 3 segells de 3 locals que participin a la ruta, votaran la tapa que més els hi agradi, dipositant la seva butlleta a les urnes que trobaran a cadascun dels establiments. Pel fet de participar en el concurs, els consumidors entraran en el sorteig d'un sopar per a dues persones. Els establiments guanyadors en les categories de Tapa Popular i Tapa que millor marida amb Estrella Damm participaran com a semifinalistes al concurs per aconseguir el títol a millor "Tapa de l’Any".


Per poder consultar tota la informació sobre “Mataró Va de Tapes” es repartiran uns planells de la ruta, amb les dades dels locals, un mapa amb la seva ubicació i la foto, el nom i la descripció de la tapa, així com les bases del concurs. Cada establiment tindrà un cartell a l’entrada per tal d’identificar-lo. Aquesta mateixa informació es podrà consultar també des del mòbil amb l'aplicació gratuïta App Gastronosfera.