Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de primària i secundària de Mataró aprendran gòspel, percussió corporal i rumba a classe

Escoltar

Alumnes de primària i secundària de Mataró aprendran gòspel, percussió corporal i rumba a classe

L’Escola Municipal de Música impartirà els tallers en horari escolar emmarcats al Pla d’Entorn

L’Escola Municipal de Música de Mataró inicia aquest mes cinc tallers que, per primera vegada, s’impartiran a diferents centres educatius i en horari escolar. Aquests tallers formen part de l’àrea de Música i Comunitat de l’EMMM i es portaran a terme dins el marc del Pla d’Entorn de la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Els projectes de música i comunitat atenen tant a objectius socials i educatius com artístics. Tenen repercussió en l’educació en valors, el desenvolupament d’habilitats comunicatives, socials, relacionals, així com hàbits d’escolta, de respecte i de treball en equip, entre d’altres.

 

En concret, els projectes que es portaran a terme seran: tallers de gòspel als alumnes de 5è i 3r de primària de les escoles Peramàs i Tomàs Viñas, respectivament; tallers de percussió corporal als alumnes de 5è i 4t de primària, respectivament, de les escoles de Rocafonda i Àngela Bransuela, i un taller de rumba als alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Laia l’Arquera.

 

L’activitat consistirà en una hora setmanal, que es farà conjuntament amb el professorat de música de cadascun dels centres. Els tallers formaran prop de 280 alumnes de primària i secundària i finalitzaran amb un acte conjunt obert a la ciutat a finals de maig.