Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cooperatextil es promociona per segon any a la fira BSTIM d'Igualada

Escoltar

Cooperatextil es promociona per segon any a la fira BSTIM d'Igualada

És una plataforma de solucions formada per empreses principalment de Mataró i Sabadell


El TecnoCampus va participar dimecres passat per segon any consecutiu a la fira BSTIM, i ho va fer amb un estand propi per promocionar Cooperatextil.

 

Cooperatextil és una plataforma de solucions a les necessitats de fabricació tèxtil. Està formada per tallers i empreses, principalment de Mataró i Sabadell, tot i que també d’altres municipis del Maresme i municipis com Barcelona, Terrassa o Sant Quirze del Vallès. Ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricadors i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris. L’objectiu és captar produccions d’altres països o territoris.

 

Aquesta plataforma està sent impulsada pel TecnoCampus-Ajuntament de Mataró i l’Ajuntament de Sabadell, amb el suport de l’Associació d’Empresaris de Gèneres de punt de Mataró i comarca (ASEGEMA) i la Federació d’Associacions i Gremis empresarials del Maresme (FAGEM).

 

A la inauguració de la fira BSTIM van assistir la presidenta del TecnoCampus i regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillen, i el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro.

 

BSTIM és un saló professional que pretén donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors del sector de la moda. La seva missió és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestors de produccions de productes de moda amb marques i distribuïdors europeus.