Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Col·legi d'Advocats i l'Ajuntament ofereixen una sessió informativa sobre aspectes jurídics als afectats de Funnydent

Escoltar

El Col·legi d'Advocats i l'Ajuntament ofereixen una sessió informativa sobre aspectes jurídics als afectats de Funnydent

Tindrà lloc dimarts 23 de febrer a les 17.30 h

El Col·legi d’Advocats de Mataró, amb la participació de l’Ajuntament, organitza una sessió informativa sobre aspectes jurídics adreçada als afectats pel cas Funnydent.

 

L’objectiu és que els més de tres-cents mataronins afectats pel tancament de les clíniques dentals puguin conèixer de primera mà les diverses possibilitats jurídiques amb què poden comptar en defensa dels seus interessos, i els problemes que poden tenir en el futur causats per aquest tancament de forma precipitada. També s'informarà als afectats dels requisits exigits per tenir accés al Torn d’Ofici i beneficiar-se de la justícia gratuïta.

 

Participaran a la sessió l’alcalde de Mataró, David Bote, i el degà del Col·legi d’Advocats de Mataró, Julio J. Naveira. També hi participaran el regidor de Salut, Consum i Gent Gran Activa, Joan Vinzo; el cap del Servei de Salut i Consum de l'Ajuntament, Francesc Xavier Sànchez Moragas; la secretària del Col·legi d'Advocats, Maria Pastor, i el responsable del Torn d’Ofici del Col·legi d'Advocats, Joan Serra.

 

La sessió informativa tindrà lloc el dimarts 23 de febrer, de 17.30h a 19.30h, a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Mataró (carrer de Casto Méndez Núñez, s/n). Es prega confirmació prèvia a la Secretaria del Col·legi: secretaria@icamat.cat, o bé trucant al 93 741 54 44, abans del 22 de febrer.

 

Fins al 15 de febrer, l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores de l’Ajuntament de Mataró havia atès 310 persones afectades pel tancament de Funnydent.