Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca el segon concurs de creació audiovisual i gràfica per promoure les relacions igualitàries

Escoltar

L’Ajuntament convoca el segon concurs de creació audiovisual i gràfica per promoure les relacions igualitàries

La proposta està adreçada a joves de 14 a 25 anys

L’Ajuntament ha posat en marxa el segon concurs de creació audiovisual i gràfica per a joves per incidir sobre la temàtica dels rumors. A partir de l’1 de març i fins al 14 d’abril, els joves de 14 a 25 anys podran presentar-hi els seus treballs.


 

Així, a través de la capacitat creativa dels joves es vol treballar sobre els rumors i els estereotips i discriminació amb l’objectiu que els joves incrementin les actituds de tolerància i respecte a la diversitat cultural, de gènere, edat, ètnica o social, identitat o orientació sexual, de posseir capacitats diferents o de qualsevol altra condició.

 

El concurs de creació audiovisual i gràfica “Igual” presenta dues categories per franges d’edat amb dues subcategories cadascuna: productes audiovisuals (ficció o no ficció) i productes gràfics (cartells o còmics) adreçades a joves de 14 a 18 anys una i una altra a joves de 19 a 25 anys. Els treballs poden ser individuals o grupals.

 

La novetat d’aquesta edició ha estat afegir la categoria de 19 a 25 anys per tal de facilitar la participació d’alumnat del Grau d’Audiovisual del TecnoCampus Mataró-Maresme. A més, també hi participaran els 4 instituts que estan fent els tallers de sensibilització “Els rumors, com funcionen, com els gestionen”.

 

Pel que fa al calendari, una vegada finalitzat el període d’entrega el 14 d’abril, el 25 d’abril es publicaran a la web de l’Ajuntament els projectes finalistes; del 25 d’abril al 6 de maig serà el moment de la votació popular i el 9 de maig es resoldrà el concurs. El divendres 13 de maig es farà el lliurament de premis.

 

Quant als premis, en la categoria de 14 a 18 anys s’atorgarà un IPAD air 2 per a cada subcategoria més una activitat al Bosc Vertical Mataró per a cada participant del grup guanyador de cada subcategoria. I els guanyadors de les subcategories de 19 a 25 anys obtindran 500 €.

 

Les bases del concurs i detalls sobre la presentació dels treballs es troben a la pàgina de l’Ajuntament: www.mataro.cat/igual.