Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i Foto-Cine Mataró de la UEC convoquen el concurs fotogràfic a Instagram “Mataró viu l’esport 2016”

Escoltar

L’Ajuntament i Foto-Cine Mataró de la UEC convoquen el concurs fotogràfic a Instagram “Mataró viu l’esport 2016”

La Direcció d’Esports de l’Ajuntament i Foto-Cine Mataró de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) han convocat el concurs fotogràfic a Instagram “Mataró viu l’esport 2016”. El regidor d’Esports, Josep M. Font, el president de la secció de Foto-Cine Mataró de la UEC, Jaume Estapé, i el vocal d’Instagram de l’entitat, Ferran Terra, han presentat avui la iniciativa, que es desenvoluparà al llarg d’aquest any.

 

Les imatges que es presentin a concurs podran ser d’esdeveniments esportius a Mataró o d’esdeveniments esportius celebrats fora de Mataró en què participin esportistes mataronins i quedi reflectit l’origen mataroní en la fotografia. El concurs és obert a tothom i hi podran participar adults en la modalitat general i menors de 18 anys en la modalitat juvenil, amb un número il·limitat de fotografies.

 

S’han establert diferents categories en funció dels esdeveniments esportius previstos, cadascuna amb calendari de participació i premi propi:

 

- Esports: del 7/06 al 31/12. Les imatges s’han d’etiquetar amb els hastags #mataroesport2016 o #mataroesport2016_juvenil (menors d’edat).

 

- Santes Esportives: del 16/07 al 28/07. Les imatges s’han d’etiquetar #mataroesportsantes2016 o #mataroesportsantes2016_juvenil.

 

- Olimpíades: del 5/08 al 21/08. Les imatges s’han d’etiquetar #mataroesportolimpiades2016 o #mataroesportolimpiades2016_juvenil.

 

- Paraolimpíades: del 7/09 al 18/09. Les imatges s'han d'etiquetar #mataroesportparaolimpiades2016 o #mataroesportparaolimpiades2016_juvenil

 

No s’acceptaran fotografies etiquetades fora de les dates establertes. Per participar cal tenir un compte a Instagram, ser seguidor de @fotocinematarouec i fer-ne esment al primer comentari o títol de la fotografia.

 

El jurat, format per persones vinculades a la fotografia, triarà les millors imatges entre aquelles que resultin seleccionades.

  

 

Premis

 

Hi haurà un Premi d’Honor valorat en 300 € per a l’autor que més fotografies se li seleccionin entre les 120 finalistes indistintament de l’etiqueta. La millor fotografia de cada categoria rebrà un premi de 150 € i també s’ha establert el Premi Juvenil per a la fotografia realitzada per un menor de 18 anys en qualsevol de les categories a concurs. Tots els guanyadors rebran a més un trofeu.

 

Les fotografies finalistes s’exposaran durant el primer quadrimestre de 2017. Els premis es lliuraran a la inauguració de la mostra. Durant la Nit de l’Esport es farà un reconeixement als premiats i es lliurarà un diploma commemoratiu.