Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i la Fundació Iluro porten La Bohème de Puccini a Mataró

Escoltar

L’Ajuntament i la Fundació Iluro porten La Bohème de Puccini a Mataró

L’opera serà projectada a la Sala d’Actes de la Fundació divendres 8 de juliol a les 22 h

Mataró és una de les poblacions que participen al projecte “Liceu a la fresca”, que retransmetrà aquest divendres 8 de juliol en directe l’òpera “La Bohème” de Giaccomo Puccini. S’oferirà gratuïtament a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro (carrer de Santa Teresa, 61) a partir de les 22 h. L’accés estarà obert a les 21.30 h i l’aforament serà controlat per ordre d’arribada fins exhaurir localitats.


 

Amb aquest projecte, el Gran Teatre del Liceu apropa l’òpera als municipis catalans i als nous públics oferint la retransmissió en simultani a totes les localitats adherides, a través de la senyal de TV3. L’Ajuntament i la Fundació Iluro sumen esforços amb la finalitat de fer arribar l’òpera a Mataró, amb caràcter gratuït i la mateixa nit en què serà representada al Liceu.

 

L’òpera “La Bohème” tracta l’amor de joventut entre Mimí i Rodolfo res més conèixer-se en unes golfes a París. Malgrat ser feliços junts, Rodolfo trenca la relació amb l’excusa del coqueteig de Mimí. Amb la producció de la English National Opera de Cincinnati i sota la direcció musical de Marc Piolet, i direcció d’escena de Jonathan Miller, l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, donaran vida a l’obra de Puccini d’amor, joventut i tragèdia.

 

Serà una nit ciutadana per als amants d’aquest gènere artístic i musical, que vol continuar apropant la música clàssica i l’òpera, tal i com ja es realitza amb la programació musical del Foment Mataroní.