Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa a concurs la concessió per a ús agrícola d’una finca municipal situada al torrent de Vallgiró

Escoltar

L’Ajuntament posa a concurs la concessió per a ús agrícola d’una finca municipal situada al torrent de Vallgiró

Es prioritzaran la producció agrícola sostenible i la venda de proximitat

El Ple municipal va aprovar dijous passat, 8 de setembre, per unanimitat, el plec de clàusules administratives i tècniques que regularan l’adjudicació de la concessió demanial per a ús privatiu, agrícola, d’una finca municipal al torrent de Vallgiró. En concret, es tracta de la parcel·la 90 del polígon 6, del cadastre de rústica.


 


La finca, de secà, té 3.420 m², està situada al costat de la variant de la N-II i té accés a través del torrent de Vallgiró. Prové de les cessions obligatòries derivades del desenvolupament urbanístic del Golf de Llavaneres.


 


La finalitat de la concessió és la millora mediambiental de la finca a través d’una producció agrícola sostenible, preferentment ecològica i de consum de proximitat.


 


El termini de la concessió és per 7 anys, prorrogables per 5 anys més, i el cànon mínim anual a pagar serà de 1.100’00 €.


 


Pel que fa als criteris d’adjudicació, el concurs prioritzarà la producció ecològica i la venda de proximitat. Aquests dos aspectes representaran un 60 % de la puntuació. També es valoraran les millores que es proposin per a la finca, la viabilitat del projecte i la millora a l’alça del cànon. La proposta de millora econòmica representa un 10 % de la puntuació total.


 


Després de l’aprovació per part del Ple, el plec de clàusules administratives i tècniques es publicaran al Butlletí Oficial de la Província i hi haurà un termini de 30 dies naturals per presentar les ofertes.