Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan entra en funcionament

Escoltar

La coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan entra en funcionament

La nova pista es pot dividir segons les necessitats esportivesL’alcalde, David Bote, el regidor d’Esports, Josep Maria Font, i el president de l’AE Boet, Joaquim Navarro, han inaugurat avui, diumenge 16 de desembre, la coberta de la pista exterior del Poliesportiu Municipal Eusebi Millan.
Abans dels parlaments inaugurals, diferents equips de l’AE Boet han jugat partits de bàsquet en les tres pistes transversals de 26x14 m que disposa aquest nou equipament. Després de la inauguració oficial, ha estat el torn de les noies del Club de Twirling Mataró que han fet una exhibició de la seva destressa al ritme de la música. Per últim, s’ha celebrat un partit de futbol sala entre el Club AFAde la Unió Esportiva UNES de Sant Feliu de Llobregat i Club Futbol Sala Ciutat de Mataró en la pista central de 40x20 m.
Les obres, amb un pressupost de 489.400,13 €, han suposat cobrir la pista i modificar el sentit d’orientació de la mateixa. El resultat és un espai lliure cobert i permanentment ventilat d’aproximadament 2.000 m² que serà utilitzat habitualment pels clubs AE Boet Mataró, el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró i el Club FEM Mataró, a més de les competicions dels Jocs Escolars.