Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer s’organitza aquest any a Mataró

Escoltar

La Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer s’organitza aquest any a Mataró

La festa solidària es farà el 4 de juny i recollirà diners per a la investigació del càncer infantil

La 16a edició de la Festa Torneig Joan Petit-Nens amb càncer s’organitzarà aquest any a Mataró i tindrà lloc el dissabte 4 de juny. La Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer impulsa cada any a una població diferent de Catalunya aquest esdeveniment solidari i esportiu, que recull fons per a la investigació del càncer infantil.

 

La trobada consisteix en un torneig d’hoquei patins, dirigit a petits jugadors i jugadores de 3 a 6 anys. A més, s’organitzen altres activitats, no només durant la mateixa jornada sinó tot l’any, per implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarial i els agents socials del territori. L’objectiu és donar a conèixer la malaltia i recaptar fons per als equips de recerca científica dels hospitals catalans en busca de nous tractaments preventius, pal·liatius i curatius.

 

Divendres 29 a les 20.30 h tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament el “traspàs de la cullera”, un acte simbòlic que escenifica el relleu de Lleida, l’última ciutat organitzadora de la Festa Torneig, per Mataró, que acollirà enguany la celebració. Es preveu que l’acte estigui presidit per l’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Esports, Josep Maria Font.

 

La Festa Torneig de Mataró impulsada per la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer, s’organitza amb la col·laboració del Club Hoquei Mataró i l’Ajuntament. També comptarà amb la col·laboració com a padrins de l’actor Pep Plaza i el periodista Espartac Peran. La major part de les activitats, tant el torneig d’hoquei com la resta d’activitats lúdiques i esportives, tindran lloc a la Zona Esportiva Municipal de Cirera, tot i que la fi de festa es farà al Parc Central.