Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró es promociona per primera vegada al Salon Mondial du Tourisme de Paris

Escoltar

Mataró es promociona per primera vegada al Salon Mondial du Tourisme de Paris

Els francesos són el públic estranger més nombrós que visita la ciutat

Mataró es promociona per primera vegada al Salon Mondial du Tourisme que se celebra a París des d’ahir i fins diumenge 20 de març. La ciutat assisteix sota el paraigües de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona –que a la vegada participa amb Turespaña– en un mostrador amb la marca ‘Barcelona c’est bien plus’ mitjançant la qual es fa difusió de l’oferta turística de tot el territori.

 

Aquesta és la primera vegada que Mataró participa en una fira internacional, on es promocionen els esdeveniments amb capacitat per atraure públic estranger, com la Festa al Cel, el Festival Internacional d’Orgue, la Festa Major de Les Santes, així com l’oferta turística de la ciutat. També s’aprofita l’ocasió per fer nous contactes, conèixer millor el públic francès, les seves preferències i necessitats a l’hora de triar la seva destinació de vacances.

 

El Salon Mondial du Tourisme és la fira genèrica més rellevant del sector turístic a França, adreçada principalment al públic final, amb més de 100.000 visitants i més de 550 expositors a la darrera edició.

 

El perfil dels visitants és d’una edat mitjana de 55 anys, el 41 % són jubilats i el 53 % dels visitants estan actius laborablement. El 44% dels visitants disposen d’un pressupost d’entre 1.000 i 3.000 euros per a les seves vacances anuals, i un 42 % hi destina més de 3.000 euros/any. El 95% dels visitants marxen de vacances al menys una vegada l’any.

 

El Salon Mondial du Tourisme és una bona plataforma per a la promoció i difusió de l’oferta turística de les comarques de Barcelona, i una gran oportunitat per presentar Mataró, al mercat francès, el públic estranger més nombrós que visita la ciutat.

 

 

Visita a Créteil

 

Aprofitant la proximitat de París a Créteil, avui divendres tècnics del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç visiten la ciutat agermanada amb Mataró. Mantindran reunions de treball amb el Comitè d’agermanaments de Créteil per determinar properes accions i intercanvis entre ambdues ciutats.