Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Melendi és el protagonista del gran concert de Les Santes

Escoltar

Melendi és el protagonista del gran concert de Les Santes

El recital serà el 22 de juliol a les 22 h al Parc Central, en l’únic concert que oferirà a la província de Barcelona

El cantautor asturià Melendi serà el protagonista de Les Santes 2016 protagonitzant el gran concert que oferirà el 22 de juliol a les 22 h al Parc Central. El concert tindrà un caire d’exclusivitat ja que serà l’únic concert que oferirà a la província de Barcelona.

 

La Direcció de Cultura ha arribat un acord amb l’empresa The Project Music Company per coproduir el concert de pagament de la festa major mataronina, continuant d’aquesta manera la relació amb empreses privades que han permès fer els concerts grans els darrers anys amb despeses mínimes per a l’Ajuntament.

 


El preu de les entrades és de 31 € l’anticipada i 35 € a taquilla, amb impostos i despeses de gestió inclosos. Les entrades es vendran en exclusiva des d’avui fins al dia 11 per als membres del club The Project i per als subscriptors d’ El Periódico des de la plataforma http://entrades.elperiodico.cat. Dissabte 12 de març es posaran a la venda per al gran públic des de la pàgina http://www.theproject.es/. També es podran comprar entrades a les oficines de Cultura (carrer de de San Josep, 9) i el mateix dia del concert a la taquilla del Parc Central. La capacitat màxima del recinte és de 6.000 localitats.


 

Melendi és un dels grans artistes del pop rock espanyol i més de 2 milions d’espectadors ja han gaudit de la seva energia damunt els escenaris. Durant els seus 15 anys de carrera ha editat 7 treballs d’estudi pels quals ha rebut 12 discos de platí i un disc d’or. En total ha venut més d’un milió de còpies dels seus enregistraments. L’any 2015 és proclamat artista més escoltat a la plataforma musical digital Spotify. A Mataró presentarà el seu darrer disc, “Directo a septiembre” que es manté, setmana darrera setmana, com un dels més venuts a tot l’Estat.