Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 80 persones reben reconeixement públic amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró

Escoltar

Prop de 80 persones reben reconeixement públic amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró

L’alcalde, David Bote, ha presidit avui l’acte amb motiu del Dia de la Policia Local de Mataró, que ha tingut lloc a l’auditori del TecnoCampus. A l’acte han intervingut la regidora de Via Pública, Núria Moreno, i el cap de la Policia Local, Mateo Sánchez.

 

El Dia de la Policia Local té lloc el tradicional lliurament de medalles al mèrit professional i reconeixements públics a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública o bé pels anys de servei desenvolupats al cos. En concret, avui s’ha fet reconeixement públic a prop de 80 persones, entre membres de la Policia Local i altres cossos policials, treballadors de diferents serveis municipals i ciutadans.

 

L’acte ha començat amb el lliurament dels guardons dels campionats esportius que la Policia Local de Mataró organitza amb motiu del seu dia en les modalitats de pàdel i tir. Als campionats han participat membres de la Policia Local de Mataró i d’altres cossos policials.

 

A continuació s’ha lliurat per primera vegada el nou carnet especial de Policia Emèrit al personal jubilat, que ha estat recollit per 30 exagents. El personal jubilat en el darrer any (1 agent) també ha rebut una placa i diploma commemoratius.

 

 

Lliurament de felicitacions

 

L’acte ha continuat amb el reconeixement i felicitació pública per actuacions que destaquin notòriament del nivell normal en el compliment del servei, o que pel seu risc o l’eficàcia dels resultats s’han de considerar meritòries.

 

Enguany s’han lliurat felicitacions públiques a diferents tècnics municipals: M. A. Massaguer, cap del Servei d’Assessorament, Gestió i Planificació de l’Àrea de Via Pública; À. Remacha, cap del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç; R. Mas, cap de la Secció de Llicències i Disciplina d’Activitats; F. Moreno i H. Doblado, cap i tècnic informàtic, respectivament, de la Secció d’Infraestructures del Servei de Sistemes d’Informació i Telecomunicacions; E. Sans, tècnica de Formació i Comunicació del Servei de Desenvolupament i Organització; X. Nogueras i E. Torres, tècniques de suport de la Secció de Salut; i A. Viadé, coordinadora de compres del Servei de Compres i Contractacions.

 

També han rebut una felicitació pública el president de la Federació d’Associació de Veïns de Mataró, J. J. Sánchez, per la predisposició a col·laborar amb la Policia Local com a interlocutor dels veïns dels diferents barris de la ciutat; i el veí de Mataró A. Cheffoui per la col·laboració ciutadana davant l’intent d’ocupació d’un pis.

 

Així mateix, s’ha reconegut el treball de col·laboració per part del personal policial d’altres cossos de seguretat, i en concret s’ha atorgat felicitació pública a R.García, sotsinspector del Cos de Mossos d’Esquadra; i B.R.Funes, inspectora del Cos Nacional de Policia.

 

Per acabar amb les felicitacions públiques, s’ha posat en valor especialment el treball per 11 agents i un caporal de la Policia Local.

 

 

Condecoracions

 

Aquest any s’han lliurat tres medalles al mèrit professional de primera categoria, per a aquells membres del cos que hagin evidenciat una dedicació constant al compliment dels deures i també per a membres d’altres cossos o persones que hagin destacat per la seva col·laboració amb la Policia Local: C. Dicenta, cap del Servei de Protecció Civil; J.A.Quesada, president de l’Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya; C. Fernández, cap de la Guàrdia Urbana de Badalona.

 

Pel que fa a les medalles al mèrit professional de segona categoria, s’han atorgat a un sotsinspector, un caporal i un agent de la Policia Local.

 

També s’han atorgat medalles a la permanència en el servei per a set agents i dos caporals que porten 25 anys en la Policia Local de Mataró i per a dos agents que porten 20 anys en el cos.