Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l’Institut Alexandre Satorras col·laboren en la recollida de restes dels treballs d’aclarida al Parc Forestal

Escoltar

Alumnes de l’Institut Alexandre Satorras col·laboren en la recollida de restes dels treballs d’aclarida al Parc Forestal

El passat divendres 3 de febrer 90 alumnes van dur a terme aquesta acció de voluntariat

Un grup de 90 alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Alexandre Satorras ha realitzat una acció de voluntariat ambiental col·laborant en la recollida de les restes vegetals procedents dels treballs d’aclarida i millora que l’Ajuntament realitza al Parc Forestal.

 


L’Ajuntament realitza des del passat Nadal treballs de gestió forestal a la finca municipal del Parc Forestal. Aquestes feines, que estava previst fer al llarg del 2017, es van haver d’avançar per combatre la plaga de l’escarabat perforador Tomicus que afecta les pinedes del Maresme. L’estella resultant dels treballs d’aclarida es podrà utilitzar com a combustible (biomassa).

 


L’acció de voluntariat va tenir lloc divendres 3 de febrer, en el marc d’una activitat d’orientació que els alumnes feien al parc. Els joves van participar en la gestió forestal sostenible retirant i traslladant les restes vegetals que quedaven a la zona i que, per les característiques del parc i del seu mobiliari, només es podien desemboscar de manera manual.