Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de les escoles La Llàntia i Camí del Cros ajuden en la recollida de restes vegetals d’aclarida del Parc Forestal

Escoltar

Alumnes de les escoles La Llàntia i Camí del Cros ajuden en la recollida de restes vegetals d’aclarida del Parc Forestal

Ja són tres els centres que han fet aquesta acció de voluntariat ambiental

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Escola Camí del Cros i l’Escola de la Llàntia al complert van col·laborar el passat 23 de febrer en el desembosc manual de restes vegetals generades amb motiu de la gestió forestal del Parc Forestal i de les finques municipals que l’envolten. En total van participar prop de 50 alumnes de l’Escola Camí del Cros i 450 de l’Escola de la Llàntia.

 


Els alumnes van aprofitar així, amb aquesta acció de voluntariat ambiental, la visita que van fer al parc per celebrar la diada de dijous llarder. El passat 3 de febrer, alumnes del Institut Alexandre Satorras ja havien participat en el desembosc manual.

 


L’Ajuntament ha realitzat els treballs de gestió forestal gràcies a ajuts de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Les restes que són difícilment desemboscades mecànicament es deixen al bosc, aportant estabilitat, manteniment d’humitat i nutrients al sòl. Però en les zones de picnic del Parc Forestal, a causa de la seva intensitat d’ús, aquestes restes resulten més un inconvenient que un avantatge. Des de l’Ajuntament es vol agrair la predisposició del professorat i la implicació dels alumnes que han participat a les tasques.