Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer de Sant Agustí es reobre un cop garantida la seguretat

Escoltar

El carrer de Sant Agustí es reobre un cop garantida la seguretat

S'instal·larà una bastida per poder estabilitzar la façana de la finca afectada per l'esfondrament de la teulada

L’Ajuntament de Mataró va activar el Sistema Intern d’Atenció a Situacions d’Urgència (SIAU) ahir a la tarda per l’esfondrament de la teulada i el sostre d’una finca en rehabilitació al número 39-43 del carrer de Sant Agustí -l’esfondrament va afectar els números 41 i 43-. En el moment de l’esfondrament hi havia diversos operaris treballant en l’obra. Un d’ells va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Germans Trias i Pujol. 

 


Arran de l’esfondrament ha calgut enderrocar un tram de la cornisa i una llinda d’una balconera. S’instal·larà una bastida per tal de poder tapiar les finestres i balconeres de la façana i es col·locaran escaires a les parets mitgeres per estabilitzar-la. Un cop s'ha pogut garantir la seguretat, el carrer s'ha tornat a obrir al trànsit de vehicles i vianants.

 


L’empresa que està duent a terme les obres de rehabilitació de la finca disposa d’una llicència d’obres majors en concepte d’obra de reforma i ampliació d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres.

 


Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 3 unitats de Policia Local, 4 de Bombers i 2 ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Per seguretat es va decidir evacuar els habitants del número 37, que van manifestar que no necessitaven ser reallotjats.