Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El parc de Lluís Millet té el primer gronxador adaptat a Mataró

Escoltar

El parc de Lluís Millet té el primer gronxador adaptat a Mataró

L’Ajuntament ha instal·lat dins de la zona de jocs del parc de Lluís Millet el primer gronxador adaptat que hi ha en una zona verda de Mataró. El gronxador té el respatller més gran de l’habitual per augmentar la subjecció i porta uns ancoratges per permetre que els usuaris del joc l’utilitzin amb seguretat mitjançant un arnés especial.

 


L’Ajuntament ha adquirit dos arnesos que ha lliurat a dues famílies amb infants amb problemes de mobilitat perquè puguin utilitzar el gronxador. L’alcalde ha visitat avui el parc de Lluís Millet per veure el resultat de la instal·lació en el marc de “L’alcalde als barris: Els Molins-Torner”.

 


El gronxador ha tingut un cost de 3.905,43 €. L’Ajuntament estudiarà, en el marc del Pla director de les àrees de joc ara en redacció, la possible instal•lació de jocs adaptats en altres zones de la ciutat on pugui haver-hi usuaris amb aquestes necessitats. 

 


Si el gronxador adaptat ha de ser utilitzat per un infant que no disposa de l’arnés de seguretat necessari cal adreçar-se al telèfon 937 582 444.