Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Síndic de Greuges atendrà els mataronins el 24 de febrer

Escoltar

El Síndic de Greuges atendrà els mataronins el 24 de febrer

L’atenció es farà al Centre Cívic Molins i cal concertar entrevista de forma prèvia

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya, el defensor de les persones, atendrà els ciutadans de Mataró el proper divendres 24 de febrer al Centre Cívic Molins, al carrer de Nicolau Guanyabens 23-25. 
Les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.) han de concertar entrevista prèviament amb telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat
El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col•laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament.
També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.
Elegit pel vot majoritari del Parlament de Catalunya, el Síndic és políticament independent i actualment és Rafael Ribó. No depèn de cap govern i actua amb objectivitat, llibertat de criteri i independència.