Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Epinium, start-up allotjada al TecnoCampus, participa al 4YFN del Mobile WorldCongress

Escoltar

Epinium, start-up allotjada al TecnoCampus, participa al 4YFN del Mobile WorldCongress

La start-up Epinium, ubicada al parc empresarial i tecnològic del TecnoCampus, participa per primer cop amb estand propi al 4YFN (FourYearsFromNow), la trobada internacional per a emprenedors que se celebra del 27 de febrer a l’1 de març a Barcelona. Organitzada en el marc del Mobile WorldCongress, s’espera que en aquesta quarta edició s’hi citin prop de 600 start-ups i 700 inversors.
Epinium, que al novembre va guanyar el premi UPF Emprèn 2016, és una plataforma perquè compradors potencials de productes tecnològics coneguin en temps real les opinions d’altres consumidors, amb l’objectiu que les valoracions els ajudin en la presa de decisions a l’hora de comprar o no un producte. Carlos Martínez, fundador d’Epinium i exestudiant del TecnoCampus, considera que com a start-up no podien faltar al 4YFN ja que és un dels esdeveniments més destacats a nivell europeu, i també mundial, dedicat als emprenedors.
A part de les start-ups que hi participen com a expositors, al llarg d’aquests tres dies també es duen a terme tallers i conferències al voltant de diferents temàtiques relacionades amb la disrupció a través del mòbil, el Internet de les Coses (IoT, per les seves sigles en anglès) i els mitjans digitals. PG Conocimiento, Setitem, Mappit, ApptheMind, Geemba, Beecubu, empreses també allotjades al parc empresarial i tecnològic del TecnoCampus, participen com a assistents en aquesta trobada internacional, que posa en contacte idees de negoci en fase inicial amb inversors i grans companyies amb l’objectiu de potenciar l’ecosistema emprenedor.