Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Focs, música i xindriada, les propostes per tancar la Diada de Les Santes

Escoltar

Focs, música i xindriada, les propostes per tancar la Diada de Les Santes

Pirotècnia Tomás serà l'encarregada d'il·luminar el cel amb el castell de focs de la nit del 27

El Castell de focs de Les Santes, un dels actes més multitudinaris de l’any a Mataró, tindrà lloc a partir de les 23 h al passeig marítim. El cel de la platja de la ciutat es tornarà a il•luminar amb l’espectacle pirotècnic per excel·lència. Pirotècnia Tomás farà les delícies del públic amb l’espectacle de ritmes sonors, formes i colors, que tindrà una durada de 20 minuts durant els quals es cremaran 653 quilos de matèria reglamentada. 

 


Un cop acabats els focs, començarà a sonar la música amb tres concerts simultanis: dos al front de mar i un altre a la plaça de Santa Anna. A l’escenari de la platja del Varador hi actuaran els valencians Zoo, que combinen música rap, hip hop, rock i ska amb tocs de música electrònica, i Oques Grasses, els mestres del reggae-pop i la festa. Al Passeig del Callao hi sonarà la rumba dels Ai Ai Ai, que celebraran els seus 25 anys amb un gran concert i una llarga llista de músics convidats.

 


Lluny de la platja, i en un ambient molt més tranquil, a la plaça Santa Anna la Cobla la Principal del Llobregat i la Cobla Ciutat de Girona posaran música a la ballada de sardanes més noctàmbula, sempre acompanyada d’un bon tall de xíndria.