Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Mataró fa tancar després de la mitjanit el bar on va tenir lloc un espectacle de sexe explícit

Escoltar

L’Ajuntament de Mataró fa tancar després de la mitjanit el bar on va tenir lloc un espectacle de sexe explícit

És una mesura provisional mentre es resol l’expedient sancionador i s’investiga la presència de menors d’edat

La Policia Local va ordenar la passada mitjanit el tancament del bar del polígon Pla d’en Boet on la setmana passada va tenir lloc un espectacle de sexe explícit sense disposar de la llicència pertinent. La mesura, que va ser acatada pels propietaris, s’inclou en un decret de l’Ajuntament que estableix un horari limitat per al local com a mesura provisional mentre es resol l’expedient sancionador obert.


La Llei 11/2009 de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives estableix que un cop obert l’expedient sancionador per la presumpta comissió d’una falta greu es poden adoptar mesures provisionals per evitar la comissió de noves infraccions. Per aquest motiu, s’ha establert que el local limiti l’horari de funcionament, podent obrir com a màxim fins a les 12 de la nit.


El local té llicència de bar berenador des de maig de 2014, i no pas de bar musical ni de sala d’espectacles. Paral•lelament a l’expedient sancionador, que analitzarà les condicions de la llicència i establirà les sancions pertinents, la Policia Local manté oberta una investigació sobre la possible presència de menors d’edat en el local durant l’espectacle de caràcter sexual explícit. Si aquest fet es confirmés, el titular de l’activitat podria haver d’afrontar responsabilitat penals.